Wij weten wat websites zijn

Swooth bestaat uit twee jonge ondernemers met een grote passie voor website ontwikkeling, SEO & fotografie.

Wat is Swooth?

Swooth is jong.
In september 2015 ontmoetten wij elkaar op de opleiding Mediadeveloper aan het ROC in Tilburg. Naast het leren kennen van elkaar en het vak, ontdekten wij hier ook onze gezamelijke passie voor het maken van online content die onze klant echt reflecteert. In 2018 zijn wij daarom samen met Swooth begonnen.

Swooth is fris.
De online wereld verandert snel, en wij veranderen mee. We houden ervan om constant nieuwe dingen te leren en frisse inzichten in onze projecten te verwerken. We zijn veerkrachtig en staan altijd open voor iets nieuws. Je zult ons nooit achter de feiten aan zien lopen, want wij zitten er altijd bovenop.

Swooth is uitdagend.
Wij houden van een uitdaging en werken graag hard om de visie van een klant te realiseren. We maken het liefste websites die opvallen, prikkelen en een indruk achter laten. Wij durven onszelf te zijn, en geven onze projecten de kracht mee om tot in ieder detail de eigen identiteit uit te stralen.

Wie zijn wij?

Leer ons kennen en plan een afspraak, zodat we samen kunnen praten over jouw nieuwe project!

Rens van Aarden
Rens van Aarden

Developer

Al snel wist ik dat mijn passie ligt bij website ontwikkeling. De uitdaging om van jouw project een succes te maken ga ik graag aan. Naast een strak design vind ik de snelheid van een website van groot belang, daarom zorg ik voor de beste hosting.

Margo van de Pas
Margo van de Pas

Developer

Met mijn oog voor detail en design vind ik het een geweldig gevoel om een project aan te leveren dat er iedere keer weer goed uit ziet. Dit geldt niet alleen voor de websites die ik ontwikkel, maar ook voor mijn fotografie en projecten die ik maak binnen de Adobe Creative Cloud.